Met de auto

Vanuit Nijmegen/Arnhem:
Neem op de A50 afslag 17-Ravenstein. Neem bij de rotonde de derde afslag naar de Dorpenweg. Neem na 500 meter bij de volgende rotonde wederom de derde afslag naar de Schaafdries. Volg de Schaafdries helemaal, inclusief de bocht naar rechts op de Stationssingel. Volg bij aankomst bij het NS-station Ravenstein de bocht naar rechts; hier vindt u de parkeerplaatsen.

Vervolg uw weg te voet over de Stationssingel; over het viaduct en vervolgens met de bocht mee naar rechts. Na 100 meter ziet u het festivalterrein aan de linkerzijde.

Vanuit Oss/’s-Hertogenbosch/Eindhoven:
Neem op de A50 afslag 17-Ravenstein. Sla linksaf naar de Erfsestraat en na 350 meter weer linksaf naar de Dorpenweg. Ga op de rotonde rechtdoor. Neem na 500 meter bij de volgende rotonde de derde afslag naar de Schaafdries. Volg de Schaafdries helemaal, inclusief de bocht naar rechts op de Stationssingel. Volg bij aankomst bij het NS-station Ravenstein de bocht naar rechts; hier vindt u de parkeerplaatsen.

Vervolg uw weg te voet over de Stationssingel; over het viaduct en vervolgens met de bocht mee naar rechts. Na 100 meter ziet u het festivalterrein aan de linkerzijde.

Parkeerplaatsen bij NS-station Ravenstein vol?
Vervolg dan uw weg van het NS-station naar de parkeerplaats op de Bleek: volg de Stationssingel over het viaduct en vervolgens met de bocht mee naar rechts. Passeer het Stadspark, dat aan de linkerzijde ligt, en ga rechtdoor op de minirotonde. Ga na 300 meter linksaf en direct weer linksaf op de T-splitsing, het centrum van Ravenstein in. Sla na 300 meter rechtsaf de Walstraat in en volg deze met de bocht

naar links. Na nog eens 300 meter vindt u de parkeerplaatsen op De Bleek aan uw rechterzijde.

Vervolg uw weg te voet van De Bleek terug door de Walstraat en volg deze met de bocht naar rechts. Ga rechtdoor op de kruising; u vervolgt uw weg op de Molensingel. Sla na 200 meter linksaf naar het Pollekespad. Na 100 meter ziet u het festivalterrein aan de rechterzijde.

Met de trein

Neem de trein naar NS-station Ravenstein. Dat kan vanuit zowel 's-Hertogenbosch als Nijmegen. Loop het station uit en sla linksaf op de Stationssingel. Volg de Stationssingel over het viaduct en vervolgens met de bocht mee naar rechts. Na 100 meter ziet u het festivalterrein aan de linkerzijde.